039362 - Volt, Zuid, Technische Afdeling, Bedrijfs-Mechanisatie. De afdeling Bedrijfs- Mechanisatie (BM) omstreeks 1955 met v.l.n.r.: Suijkerbuik, Hamers, NN en W. van Oers. machinebankwerker. De afdeling was toen gevestigd op de scheiding van Metaalwaren en Gereedschap makerij op de verdiepingsvloer in gebouw M. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid, Technische Afdeling, Bedrijfs-Mechanisatie. De afdeling Bedrijfs- Mechanisatie (BM) omstreeks 1955 met v.l.n.r.: Suijkerbuik, Hamers, NN en W. van Oers. machinebankwerker. De afdeling was toen gevestigd op de scheiding van Metaalwaren en Gereedschap makerij op de verdiepingsvloer in gebouw M.

Fotonummer["039362"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid, Technische Afdeling, Bedrijfs-Mechanisatie. De afdeling Bedrijfs- Mechanisatie (BM) omstreeks 1955 met v.l.n.r.: Suijkerbuik, Hamers, NN en W. van Oers. machinebankwerker. De afdeling was toen gevestigd op de scheiding van Metaalwaren en Gereedschap makerij op de verdiepingsvloer in gebouw M.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo. blz. 40.
Datum["1955"]

039362 - Volt, Zuid, Technische Afdeling, Bedrijfs-Mechanisatie. De afdeling Bedrijfs- Mechanisatie (BM) omstreeks 1955 met v.l.n.r.:  Suijkerbuik, Hamers, NN en W. van Oers. machinebankwerker.
De afdeling was toen gevestigd op de scheiding van Metaalwaren en Gereedschap makerij op de verdiepingsvloer in gebouw M.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag