057809 - Rijen. Hetzelfde gezicht als het vorige in 1910 vóór de bouw van het café van H.J. Theewes. Rechts achter de boom op de hoek van de Heistraat de looierij van H. Nooten, ernaast de kruidenierswinkel met het café van F. van Beek, het woonhuis van J. Willemen en de looierij van de gebroeders Schoenmakers, opgericht in 1908. - Foto's & Kaarten

Rijen. Hetzelfde gezicht als het vorige in 1910 vóór de bouw van het café van H.J. Theewes. Rechts achter de boom op de hoek van de Heistraat de looierij van H. Nooten, ernaast de kruidenierswinkel met het café van F. van Beek, het woonhuis van J. Willemen en de looierij van de gebroeders Schoenmakers, opgericht in 1908.

Fotonummer["057809"]
PlaatsRijen
Straat["Dorpsstraat, thans Stationsstraat"]
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingRijen. Hetzelfde gezicht als het vorige in 1910 vóór de bouw van het café van H.J. Theewes. Rechts achter de boom op de hoek van de Heistraat de looierij van H. Nooten, ernaast de kruidenierswinkel met het café van F. van Beek, het woonhuis van J. Willemen en de looierij van de gebroeders Schoenmakers, opgericht in 1908.
Datum["1910"]

057809 - Rijen. Hetzelfde gezicht als het vorige in 1910 vóór de bouw van het café van H.J. Theewes. Rechts achter de boom op de hoek van de Heistraat de looierij van H. Nooten, ernaast de kruidenierswinkel met het café van F. van Beek, het woonhuis van J. Willemen en de looierij van de gebroeders Schoenmakers, opgericht in 1908.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag