048942 - Jonge Boerenstand, verkleed om deel te nemen aan de historische optocht te Tilburg op 21 juli 1929. In de stoet word een boerenovertrek uitgebeeld. Anna Ketelaars-Segers (op 1e rij geheel rechts mocht de verhuizende boerin uitbeelden. Haar jongste zus Fien, rechts van haar, speelde haar dochtertje. Geheel rechts op de eerste rij met aangeplakte ringbaard Johan Verhoeven een komiek uit de Hasselt, die de rol van opa speelde. - Foto's & Kaarten

Jonge Boerenstand, verkleed om deel te nemen aan de historische optocht te Tilburg op 21 juli 1929. In de stoet word een boerenovertrek uitgebeeld. Anna Ketelaars-Segers (op 1e rij geheel rechts mocht de verhuizende boerin uitbeelden. Haar jongste zus Fien, rechts van haar, speelde haar dochtertje. Geheel rechts op de eerste rij met aangeplakte ringbaard Johan Verhoeven een komiek uit de Hasselt, die de rol van opa speelde.

Fotonummer["048942"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf21-07-1929
HerkomstRoestel, J. van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJonge Boerenstand, verkleed om deel te nemen aan de historische optocht te Tilburg op 21 juli 1929. In de stoet word een boerenovertrek uitgebeeld. Anna Ketelaars-Segers (op 1e rij geheel rechts mocht de verhuizende boerin uitbeelden. Haar jongste zus Fien, rechts van haar, speelde haar dochtertje. Geheel rechts op de eerste rij met aangeplakte ringbaard Johan Verhoeven een komiek uit de Hasselt, die de rol van opa speelde.
Datum

048942 - Jonge Boerenstand, verkleed om deel te nemen aan de historische optocht te Tilburg op 21 juli 1929. In de stoet word een boerenovertrek uitgebeeld. Anna Ketelaars-Segers (op 1e rij geheel rechts mocht de verhuizende boerin uitbeelden. Haar jongste zus Fien, rechts van haar, speelde haar dochtertje. Geheel rechts op de eerste rij met aangeplakte ringbaard Johan Verhoeven een komiek uit de Hasselt, die de rol van opa speelde.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag