007091 - Op de trap van het oude gemeentehuis Tilburg. Op de voorgrond Jet Mommers en Janus Huijbregts, op de tweede rij Antoon Waterreus en zijn vrouw Anna Huijbregts, zus van Janus. Foto genomen t.g.v. het huwelijk van Antonius Schijvens en Nelly Mommers. - Foto's & Kaarten

Op de trap van het oude gemeentehuis Tilburg. Op de voorgrond Jet Mommers en Janus Huijbregts, op de tweede rij Antoon Waterreus en zijn vrouw Anna Huijbregts, zus van Janus. Foto genomen t.g.v. het huwelijk van Antonius Schijvens en Nelly Mommers.

Fotonummer["007091"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf26-06-1933
HerkomstSchijvens, W.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp de trap van het oude gemeentehuis Tilburg. Op de voorgrond Jet Mommers en Janus Huijbregts, op de tweede rij Antoon Waterreus en zijn vrouw Anna Huijbregts, zus van Janus. Foto genomen t.g.v. het huwelijk van Antonius Schijvens en Nelly Mommers.
Datum

007091 - Op de trap van het oude gemeentehuis Tilburg. Op de voorgrond Jet Mommers en Janus Huijbregts, op de tweede rij Antoon Waterreus en zijn vrouw Anna Huijbregts, zus van Janus. Foto genomen t.g.v. het huwelijk van Antonius Schijvens en Nelly Mommers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag