digi 1692_019 - Samen kijken naar een voetbalwedstrijd op straat in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Er wordt gejuicht bij een doelpunt. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud. - Foto's & Kaarten

Samen kijken naar een voetbalwedstrijd op straat in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Er wordt gejuicht bij een doelpunt. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.

Fotonummer["digi 1692_019"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf2016
FotograafAnja van Eersel
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSamen kijken naar een voetbalwedstrijd op straat in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Er wordt gejuicht bij een doelpunt. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Datum

digi 1692_019 - Samen kijken naar een voetbalwedstrijd op straat in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Er wordt gejuicht bij een doelpunt.
De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel.
Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag