058727 - Oranjecomite, staande voor het gemeentehuis op de eerste verjaardag van Koningin Wilhelmina na de bevrijding (let op de illuminatie met gekleurde lampjes). Op de voorgrond loco burgemeester J van Herpen. Achter v.l.n.r. H. Faro, M. Kanters, J. Loeff, H. van der Dussen, D.O. Montfoort, K. de Geus, G. van der Dussen, W.K. Dekkers, G. van Beek, C. van der Dussen. - Foto's & Kaarten

Oranjecomite, staande voor het gemeentehuis op de eerste verjaardag van Koningin Wilhelmina na de bevrijding (let op de illuminatie met gekleurde lampjes). Op de voorgrond loco burgemeester J van Herpen. Achter v.l.n.r. H. Faro, M. Kanters, J. Loeff, H. van der Dussen, D.O. Montfoort, K. de Geus, G. van der Dussen, W.K. Dekkers, G. van Beek, C. van der Dussen.

Fotonummer["058727"]
Plaats's Gravenmoer
Straat["Hoofdstraat"]
Datering vanaf31-08-1945
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOranjecomite, staande voor het gemeentehuis op de eerste verjaardag van Koningin Wilhelmina na de bevrijding (let op de illuminatie met gekleurde lampjes). Op de voorgrond loco burgemeester J van Herpen. Achter v.l.n.r. H. Faro, M. Kanters, J. Loeff, H. van der Dussen, D.O. Montfoort, K. de Geus, G. van der Dussen, W.K. Dekkers, G. van Beek, C. van der Dussen.
Datum

058727 - Oranjecomite, staande voor het gemeentehuis op de eerste verjaardag van Koningin Wilhelmina 
na de bevrijding (let op de illuminatie met gekleurde lampjes). 
Op de voorgrond loco burgemeester J van Herpen. Achter v.l.n.r. H. Faro, M. Kanters, J. Loeff, H. van der Dussen, D.O. Montfoort, K. de Geus, G. van der Dussen, W.K. Dekkers, G. van Beek, C. van der Dussen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag