054319 - Sport. IJshockey. Tilburg Trappers. Door de Int.Icehockey Federatie werd de Ned. IJshockey Bond gevraagd op te treden als gastheer voor dit echte Indianen team uit de staat Saskatschewan (Canada). TIJSC Trappers reikte onmiddellijk de helpende hand en speelde op 13-12-1974 met hun C.junioren team de eerste wedstrijd tegen dit Kleurrijke team. Het was ook een primeur voor dit Canadese team, zij speelde voor de eertse keer een wedstrijd buiten Canada. De wedstrijd eindigde in een 5 - 0 overwinnig voor de Canadese gasten. Op de foto v.l.n.r.: ere-voorzitter H.Pelikaan, L.v.d.Wijngaart, Burgemeester Becht (op de rug gezien), die een prachtige totum vcan hun stam krijgt overhandigd door Chief Ahenakew . Nadien speelde de Canadezen nog in Den Bosch en Utrecht en in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Saskatschewan ligt in het westen van Canada op enkele honderden kilometers van de Rockey Mountans en wordt de Prairie State genoemd. - Foto's & Kaarten

Sport. IJshockey. Tilburg Trappers. Door de Int.Icehockey Federatie werd de Ned. IJshockey Bond gevraagd op te treden als gastheer voor dit echte Indianen team uit de staat Saskatschewan (Canada). TIJSC Trappers reikte onmiddellijk de helpende hand en speelde op 13-12-1974 met hun C.junioren team de eerste wedstrijd tegen dit Kleurrijke team. Het was ook een primeur voor dit Canadese team, zij speelde voor de eertse keer een wedstrijd buiten Canada. De wedstrijd eindigde in een 5 - 0 overwinnig voor de Canadese gasten. Op de foto v.l.n.r.: ere-voorzitter H.Pelikaan, L.v.d.Wijngaart, Burgemeester Becht (op de rug gezien), die een prachtige totum vcan hun stam krijgt overhandigd door Chief Ahenakew . Nadien speelde de Canadezen nog in Den Bosch en Utrecht en in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Saskatschewan ligt in het westen van Canada op enkele honderden kilometers van de Rockey Mountans en wordt de Prairie State genoemd.

Fotonummer["054319"]
PlaatsTilburg
Straat["Buitenstraat"]
WijkBesterd
Datering vanaf13-12-1974
FotograafKrol (Gemeentepolitie Tilburg)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. IJshockey. Tilburg Trappers. Door de Int.Icehockey Federatie werd de Ned. IJshockey Bond gevraagd op te treden als gastheer voor dit echte Indianen team uit de staat Saskatschewan (Canada). TIJSC Trappers reikte onmiddellijk de helpende hand en speelde op 13-12-1974 met hun C.junioren team de eerste wedstrijd tegen dit Kleurrijke team. Het was ook een primeur voor dit Canadese team, zij speelde voor de eertse keer een wedstrijd buiten Canada. De wedstrijd eindigde in een 5 - 0 overwinnig voor de Canadese gasten. Op de foto v.l.n.r.: ere-voorzitter H.Pelikaan, L.v.d.Wijngaart, Burgemeester Becht (op de rug gezien), die een prachtige totum vcan hun stam krijgt overhandigd door Chief Ahenakew . Nadien speelde de Canadezen nog in Den Bosch en Utrecht en in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Saskatschewan ligt in het westen van Canada op enkele honderden kilometers van de Rockey Mountans en wordt de Prairie State genoemd.
Datum

054319 - Sport. IJshockey. Tilburg Trappers.  Door de Int.Icehockey Federatie werd de Ned. IJshockey Bond gevraagd op te treden als gastheer  voor dit echte Indianen team uit de staat Saskatschewan (Canada). TIJSC Trappers reikte onmiddellijk de helpende hand en speelde op 13-12-1974 met hun C.junioren team de eerste wedstrijd tegen dit Kleurrijke team. Het was ook een primeur voor dit Canadese  team, zij speelde voor de eertse keer een wedstrijd buiten Canada. De wedstrijd eindigde in een 5 - 0 overwinnig voor de Canadese gasten. Op de foto v.l.n.r.: ere-voorzitter H.Pelikaan, L.v.d.Wijngaart, Burgemeester Becht (op de rug gezien), die een prachtige totum vcan hun stam krijgt overhandigd  door Chief Ahenakew . Nadien speelde de Canadezen nog in Den Bosch en Utrecht en in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Saskatschewan ligt in het westen van Canada op enkele honderden kilometers van de Rockey Mountans en wordt de Prairie State genoemd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag