034185 - De straat die van rechts naar het midden van de foto loopt is het Lijnsheike. Het witgepleisterde pand is garage Oppermans. Links daarvan is de nieuwbouw van de garage zichtbaar. Tussen beide panden loopt van links naar rechts de Beethovenlaan. Daarachter het Wagnerplein in aanleg. Op het braakliggend terrein op de voorgrond lopen nu o.a. de Offenbachstraat en de Benatzkystraat. De foto is genomen vanuit de richting van De Schans. - Foto's & Kaarten

De straat die van rechts naar het midden van de foto loopt is het Lijnsheike. Het witgepleisterde pand is garage Oppermans. Links daarvan is de nieuwbouw van de garage zichtbaar. Tussen beide panden loopt van links naar rechts de Beethovenlaan. Daarachter het Wagnerplein in aanleg. Op het braakliggend terrein op de voorgrond lopen nu o.a. de Offenbachstraat en de Benatzkystraat. De foto is genomen vanuit de richting van De Schans.

Fotonummer["034185"]
PlaatsTilburg
Straat["Wagnerplein"]
WijkDe Schans
Datering vanaf1970
FotograafPublieke Werken
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe straat die van rechts naar het midden van de foto loopt is het Lijnsheike. Het witgepleisterde pand is garage Oppermans. Links daarvan is de nieuwbouw van de garage zichtbaar. Tussen beide panden loopt van links naar rechts de Beethovenlaan. Daarachter het Wagnerplein in aanleg. Op het braakliggend terrein op de voorgrond lopen nu o.a. de Offenbachstraat en de Benatzkystraat. De foto is genomen vanuit de richting van De Schans.
AnnotatieDeze opname is een reproductie, de originele foto is waarschijnlijk gemaakt door Smulders, Liefkenshoek 3, 5133 TD Riel
Datum

034185 - De straat die van rechts naar het midden van de foto loopt is het Lijnsheike. Het witgepleisterde pand is garage Oppermans. Links daarvan is de nieuwbouw van de garage zichtbaar. Tussen beide panden loopt van links naar rechts de Beethovenlaan. Daarachter het Wagnerplein in aanleg. Op het braakliggend terrein op de voorgrond lopen nu o.a. de Offenbachstraat en de Benatzkystraat. De foto is genomen vanuit de richting van De Schans.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag