001702 - De Koestraat richting Heuvel bij de spoorwegovergang. Links de voetgangersbrug over het spoor, die dienst deed van 1894 tot 1961. Na de afbraak van deze brug en de aanleg van het hoogspoor werd ter plaatse de Besterdring aangelegd. Links van de bomen ontstond het N.S.plein. Links op de achtergrond café Kras aan de Heuvel en de torens van de Heuvelse kerk. - Foto's & Kaarten

De Koestraat richting Heuvel bij de spoorwegovergang. Links de voetgangersbrug over het spoor, die dienst deed van 1894 tot 1961. Na de afbraak van deze brug en de aanleg van het hoogspoor werd ter plaatse de Besterdring aangelegd. Links van de bomen ontstond het N.S.plein. Links op de achtergrond café Kras aan de Heuvel en de torens van de Heuvelse kerk.

Fotonummer["001702"]
PlaatsTilburg
Straat["NS Plein"]
Datering vanaf1920
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Koestraat richting Heuvel bij de spoorwegovergang. Links de voetgangersbrug over het spoor, die dienst deed van 1894 tot 1961. Na de afbraak van deze brug en de aanleg van het hoogspoor werd ter plaatse de Besterdring aangelegd. Links van de bomen ontstond het N.S.plein. Links op de achtergrond café Kras aan de Heuvel en de torens van de Heuvelse kerk.
Datum

001702 - De Koestraat richting Heuvel bij de spoorwegovergang. Links de voetgangersbrug over het spoor, die dienst deed van 1894 tot 1961. Na de afbraak van deze brug en de aanleg van het hoogspoor werd ter plaatse de Besterdring aangelegd. Links van de bomen ontstond het N.S.plein. Links op de achtergrond café Kras aan de Heuvel en de torens van de Heuvelse kerk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag