002402 - Onderwijs. De voormalige Paleisstraat, nu Stadhuisplein met links de voormalige Rijks H.B.S. Koning Willem II. Aan het einde van de omheining de bijgebouwen van de rijks H.B.S. Deze werden gesloopt de jaren 1935/36 toen het gebouw werd verbouwd tot paleis-raadhuis. - Foto's & Kaarten

Onderwijs. De voormalige Paleisstraat, nu Stadhuisplein met links de voormalige Rijks H.B.S. Koning Willem II. Aan het einde van de omheining de bijgebouwen van de rijks H.B.S. Deze werden gesloopt de jaren 1935/36 toen het gebouw werd verbouwd tot paleis-raadhuis.

Fotonummer["002402"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkCentrum
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingOnderwijs. De voormalige Paleisstraat, nu Stadhuisplein met links de voormalige Rijks H.B.S. Koning Willem II. Aan het einde van de omheining de bijgebouwen van de rijks H.B.S. Deze werden gesloopt de jaren 1935/36 toen het gebouw werd verbouwd tot paleis-raadhuis.
Datum

002402 - Onderwijs. De voormalige Paleisstraat, nu Stadhuisplein met links de voormalige Rijks H.B.S. Koning Willem II.  Aan het einde van de omheining de bijgebouwen van de rijks H.B.S. Deze werden gesloopt de jaren 1935/36 toen het gebouw werd verbouwd tot paleis-raadhuis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag