001249 - Hoogvensestraat, foto gemaakt ter gelegenheid van de inzegening van de R. K. Maria-school en bewaarschool. De eerste steen voor deze school werd gelegd op de feestdag van St. Joseph, 19 maart 1912, door de pastoor van de parochie Heuvel, A.M. Mutsaers. Hierbij waren, zoals bij de inzegening aanwezig: het gemeentebestuur, het kerkbestuur, de kapelaans van de Heuvel, de architect van het gebouw en de opzichters. - Foto's & Kaarten

Hoogvensestraat, foto gemaakt ter gelegenheid van de inzegening van de R. K. Maria-school en bewaarschool. De eerste steen voor deze school werd gelegd op de feestdag van St. Joseph, 19 maart 1912, door de pastoor van de parochie Heuvel, A.M. Mutsaers. Hierbij waren, zoals bij de inzegening aanwezig: het gemeentebestuur, het kerkbestuur, de kapelaans van de Heuvel, de architect van het gebouw en de opzichters.

Fotonummer["001249"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoogvensestraat"]
Datering vanaf1912
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingHoogvensestraat, foto gemaakt ter gelegenheid van de inzegening van de R. K. Maria-school en bewaarschool. De eerste steen voor deze school werd gelegd op de feestdag van St. Joseph, 19 maart 1912, door de pastoor van de parochie Heuvel, A.M. Mutsaers. Hierbij waren, zoals bij de inzegening aanwezig: het gemeentebestuur, het kerkbestuur, de kapelaans van de Heuvel, de architect van het gebouw en de opzichters.
AnnotatieN.T.C. 21.3.1912.
Huisnummer124
Datum

001249 - Hoogvensestraat,  foto gemaakt ter gelegenheid van de inzegening van de  R. K. Maria-school en bewaarschool. De eerste steen voor deze school werd gelegd op de feestdag van St. Joseph, 19 maart 1912, door de pastoor van de parochie Heuvel, A.M. Mutsaers. Hierbij waren, zoals bij de inzegening aanwezig: het gemeentebestuur, het kerkbestuur, de kapelaans van de Heuvel, de architect van het gebouw en de opzichters.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag