039574 - Op de achtergrond het terrein van de voormalige steenfabriek van de firma Claesen aan de Hoefstraat. De schoorsteen werd circa 1923 afgebroken. Op de achtergrond het huis van de familie A. Claesen-Schoenmakers, gebouwd in 1920 door architect Jan van der Valk. De koetsen op de voorgrond staan voor de kerk van de Hoefstraat. - Foto's & Kaarten

Op de achtergrond het terrein van de voormalige steenfabriek van de firma Claesen aan de Hoefstraat. De schoorsteen werd circa 1923 afgebroken. Op de achtergrond het huis van de familie A. Claesen-Schoenmakers, gebouwd in 1920 door architect Jan van der Valk. De koetsen op de voorgrond staan voor de kerk van de Hoefstraat.

Fotonummer["039574"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoefstraat"]
WijkGroeseind
Datering vanaf1918
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp de achtergrond het terrein van de voormalige steenfabriek van de firma Claesen aan de Hoefstraat. De schoorsteen werd circa 1923 afgebroken. Op de achtergrond het huis van de familie A. Claesen-Schoenmakers, gebouwd in 1920 door architect Jan van der Valk. De koetsen op de voorgrond staan voor de kerk van de Hoefstraat.
Datum

039574 - Op de achtergrond het terrein van de voormalige steenfabriek van de firma Claesen aan de Hoefstraat. De schoorsteen werd circa 1923 afgebroken. Op de achtergrond het huis van de familie A. Claesen-Schoenmakers, gebouwd in 1920 door architect Jan van der Valk. De koetsen op de voorgrond staan voor de kerk van de Hoefstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag