063473 - De harmonie "Concordia " presenteert haar nieuwe uniformen voor het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 56 te Berkel ten overstaan van de burgemeester Jan Meijs, zijn echtgenote en het gemeentebestuur. Staande van links naar rechts C. Pessers (beschermheer), vaandeldrager, Hr. G. Schenkelaars (dirigent). - Foto's & Kaarten

De harmonie "Concordia " presenteert haar nieuwe uniformen voor het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 56 te Berkel ten overstaan van de burgemeester Jan Meijs, zijn echtgenote en het gemeentebestuur. Staande van links naar rechts C. Pessers (beschermheer), vaandeldrager, Hr. G. Schenkelaars (dirigent).

Fotonummer["063473"]
PlaatsBerkel-Enschot
Straat["Raadhuisstraat"]
WijkBerkel
Datering vanaf27-11-1976
FotograafRomanesco, Oisterwijk
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe harmonie "Concordia " presenteert haar nieuwe uniformen voor het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 56 te Berkel ten overstaan van de burgemeester Jan Meijs, zijn echtgenote en het gemeentebestuur. Staande van links naar rechts C. Pessers (beschermheer), vaandeldrager, Hr. G. Schenkelaars (dirigent).
Datum

063473 - De harmonie "Concordia " presenteert haar nieuwe uniformen voor het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 56 te Berkel ten overstaan van de burgemeester Jan Meijs, zijn echtgenote en het gemeentebestuur. Staande van links naar rechts C. Pessers (beschermheer), vaandeldrager, Hr. G. Schenkelaars (dirigent).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag