655494 - De St. Joseph's Missionary Society, ook bekend als Missionarissen van Mill Hill, is een gemeenschap van apostolisch leven binnen de Rooms-Katholieke Kerk. Het moederhuis van deze missionarissen staat nog steeds in Maidenhead, Mill Hill, een wijk in Groot-Londen, UK. Op 15 augustus 1866 richtte Herbert Vaughan(1832-1903), die later kardinaal-aartsbisschop van Westminster zou worden. deze gemeenschap op. De Latijnse naam is: Missionarium Sancti Joseph de Mill Hill, later afgekort toT: M.H.M. - Foto's & Kaarten

De St. Joseph's Missionary Society, ook bekend als Missionarissen van Mill Hill, is een gemeenschap van apostolisch leven binnen de Rooms-Katholieke Kerk. Het moederhuis van deze missionarissen staat nog steeds in Maidenhead, Mill Hill, een wijk in Groot-Londen, UK. Op 15 augustus 1866 richtte Herbert Vaughan(1832-1903), die later kardinaal-aartsbisschop van Westminster zou worden. deze gemeenschap op. De Latijnse naam is: Missionarium Sancti Joseph de Mill Hill, later afgekort toT: M.H.M.

Fotonummer["655494"]
PlaatsOosterbeek
Straat["Johannahoeve"]
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe St. Joseph's Missionary Society, ook bekend als Missionarissen van Mill Hill, is een gemeenschap van apostolisch leven binnen de Rooms-Katholieke Kerk. Het moederhuis van deze missionarissen staat nog steeds in Maidenhead, Mill Hill, een wijk in Groot-Londen, UK. Op 15 augustus 1866 richtte Herbert Vaughan(1832-1903), die later kardinaal-aartsbisschop van Westminster zou worden. deze gemeenschap op. De Latijnse naam is: Missionarium Sancti Joseph de Mill Hill, later afgekort toT: M.H.M.
Huisnummer4
Datum

655494 - De St. Joseph's Missionary Society, ook bekend als Missionarissen van Mill Hill, is een gemeenschap van apostolisch leven binnen de Rooms-Katholieke Kerk. Het moederhuis van deze missionarissen staat nog steeds in Maidenhead,  Mill Hill, een wijk in Groot-Londen, UK. Op 15 augustus 1866 richtte Herbert Vaughan(1832-1903), die later kardinaal-aartsbisschop van Westminster zou worden. deze gemeenschap op.  
De Latijnse naam is: Missionarium Sancti Joseph de Mill Hill, later afgekort toT: M.H.M.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag