652714 - Dongen Groet uit Dongen I Tekst: Dongen 23 oct. S. C. Belofte maakt schuld zegt het spreekwoord en daar ben ik nogal voor. Zondagavond circa half twaalf waren we gearriveerd. en allebei in een goede stemming daar het te Kaatsheuvel ons veel snee is gevallen, en daarom zijn we van plan een keer terug te komen, en dan eens naar de duinen te wandelen. Hoe is het op het oogenblik met Janai gesteld, zeker nog in dezelfde stemming als zondag. Aan: Cor. v.d. Linden, Kaatsheuvel. Postzegel van 2 1/2 cent met stempel Dongen 23 oct. 02. Linksboven: Stempel Kaatsheuvel 23 oct. 02. - Foto's & Kaarten

Dongen Groet uit Dongen I Tekst: Dongen 23 oct. S. C. Belofte maakt schuld zegt het spreekwoord en daar ben ik nogal voor. Zondagavond circa half twaalf waren we gearriveerd. en allebei in een goede stemming daar het te Kaatsheuvel ons veel snee is gevallen, en daarom zijn we van plan een keer terug te komen, en dan eens naar de duinen te wandelen. Hoe is het op het oogenblik met Janai gesteld, zeker nog in dezelfde stemming als zondag. Aan: Cor. v.d. Linden, Kaatsheuvel. Postzegel van 2 1/2 cent met stempel Dongen 23 oct. 02. Linksboven: Stempel Kaatsheuvel 23 oct. 02.

Fotonummer["652714"]
PlaatsDongen
Datering vanaf23-10-1902
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDongen Groet uit Dongen I Tekst: Dongen 23 oct. S. C. Belofte maakt schuld zegt het spreekwoord en daar ben ik nogal voor. Zondagavond circa half twaalf waren we gearriveerd. en allebei in een goede stemming daar het te Kaatsheuvel ons veel snee is gevallen, en daarom zijn we van plan een keer terug te komen, en dan eens naar de duinen te wandelen. Hoe is het op het oogenblik met Janai gesteld, zeker nog in dezelfde stemming als zondag. Aan: Cor. v.d. Linden, Kaatsheuvel. Postzegel van 2 1/2 cent met stempel Dongen 23 oct. 02. Linksboven: Stempel Kaatsheuvel 23 oct. 02.
Datum

652714 - Dongen
Groet uit Dongen  I
Tekst: Dongen 23 oct. S. C.
Belofte maakt schuld zegt het spreekwoord en daar ben ik nogal voor. Zondagavond circa half twaalf waren we gearriveerd. en allebei in een goede stemming daar het te Kaatsheuvel ons veel snee is gevallen, en daarom zijn we van plan een keer terug te komen, en dan eens naar de duinen te wandelen. Hoe is het op het oogenblik met Janai gesteld, zeker nog in dezelfde stemming als zondag.
Aan: Cor. v.d. Linden, Kaatsheuvel. Postzegel van 2 1/2 cent met stempel Dongen 23 oct. 02.
Linksboven: Stempel Kaatsheuvel 23 oct. 02.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag