digi 1692_018 - Samen een voetbalwedstrijd kijken op straat in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Een groot scherm staat opgesteld. De huizen op de achtergrond zijn dichtgetimmerd vanwege een renovatie. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud. - Foto's & Kaarten

Samen een voetbalwedstrijd kijken op straat in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Een groot scherm staat opgesteld. De huizen op de achtergrond zijn dichtgetimmerd vanwege een renovatie. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.

Fotonummer["digi 1692_018"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf2016
FotograafAnja van Eersel
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSamen een voetbalwedstrijd kijken op straat in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Een groot scherm staat opgesteld. De huizen op de achtergrond zijn dichtgetimmerd vanwege een renovatie. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Datum

digi 1692_018 - Samen een voetbalwedstrijd kijken op straat in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Een groot scherm staat opgesteld. De huizen op de achtergrond zijn dichtgetimmerd vanwege een renovatie.
De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel.
Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag