1726_064 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking aan verwanten van zeevarenden kostwinners, die tijdens de oorlog in dienst waren op een koopvaardij- of visserschip ten behoeve van de geallieerde oorlogsvoering. Zij moeten zich melden bij de gemeentesecretarie om een inlichtingenformulier in te vullen. Dit is nodig in verband met het uitbetalen van de bedrijgen die ingehouden zijn op het loon van de zeevaarders aan verwanten. Afmeting: 16x25 cm, Drukker Altorffer, Middelburg, zonder datum. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking aan verwanten van zeevarenden kostwinners, die tijdens de oorlog in dienst waren op een koopvaardij- of visserschip ten behoeve van de geallieerde oorlogsvoering. Zij moeten zich melden bij de gemeentesecretarie om een inlichtingenformulier in te vullen. Dit is nodig in verband met het uitbetalen van de bedrijgen die ingehouden zijn op het loon van de zeevaarders aan verwanten. Afmeting: 16x25 cm, Drukker Altorffer, Middelburg, zonder datum. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_064"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1944
Datering tot1950
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking aan verwanten van zeevarenden kostwinners, die tijdens de oorlog in dienst waren op een koopvaardij- of visserschip ten behoeve van de geallieerde oorlogsvoering. Zij moeten zich melden bij de gemeentesecretarie om een inlichtingenformulier in te vullen. Dit is nodig in verband met het uitbetalen van de bedrijgen die ingehouden zijn op het loon van de zeevaarders aan verwanten. Afmeting: 16x25 cm, Drukker Altorffer, Middelburg, zonder datum. WOII. WO2.
Datum

1726_064 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Bekendmaking aan verwanten van zeevarenden kostwinners, die tijdens de oorlog in dienst waren op een koopvaardij- of visserschip ten behoeve van de geallieerde oorlogsvoering. Zij moeten zich melden bij de gemeentesecretarie om een inlichtingenformulier in te vullen. 

Dit is nodig in verband met het uitbetalen van de bedrijgen die ingehouden zijn op het loon van de zeevaarders aan verwanten.

Afmeting: 16x25 cm, Drukker Altorffer, Middelburg, zonder datum.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag