654930 - Postduiven. De mannen op de foto zijn leden van Duivenvereniging Noorderpost. Vanuit cafe Tramstation werden de duiven in vrachtwagens naar de losplaats vervoerd. Later konden de duivenmelkers in het café de resultaten van de wedstrijd bekijken. Middelste rij tweede van rechts: slager Timmermans. Middelste rij vijfde van rechts: Balt Lemmens uit Hasseltstraat. Onderste rij derde van links: Ad Lemmens, de zoon van Balt Lemmens. - Foto's & Kaarten

Postduiven. De mannen op de foto zijn leden van Duivenvereniging Noorderpost. Vanuit cafe Tramstation werden de duiven in vrachtwagens naar de losplaats vervoerd. Later konden de duivenmelkers in het café de resultaten van de wedstrijd bekijken. Middelste rij tweede van rechts: slager Timmermans. Middelste rij vijfde van rechts: Balt Lemmens uit Hasseltstraat. Onderste rij derde van links: Ad Lemmens, de zoon van Balt Lemmens.

Fotonummer["654930"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
Datering vanaf1950
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPostduiven. De mannen op de foto zijn leden van Duivenvereniging Noorderpost. Vanuit cafe Tramstation werden de duiven in vrachtwagens naar de losplaats vervoerd. Later konden de duivenmelkers in het café de resultaten van de wedstrijd bekijken. Middelste rij tweede van rechts: slager Timmermans. Middelste rij vijfde van rechts: Balt Lemmens uit Hasseltstraat. Onderste rij derde van links: Ad Lemmens, de zoon van Balt Lemmens.
Huisnummer133
Datum

654930 - Postduiven. De mannen op de foto zijn leden van Duivenvereniging Noorderpost. Vanuit cafe Tramstation werden de duiven in vrachtwagens naar de losplaats vervoerd. Later konden de duivenmelkers in het café de resultaten van de wedstrijd bekijken.
Middelste rij  tweede van rechts: slager Timmermans. Middelste rij vijfde van rechts: Balt Lemmens uit Hasseltstraat. Onderste rij derde van links: Ad Lemmens, de zoon van Balt Lemmens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag