039422 - Volt, Noord. Hulpafdelingen, Administratie. Van 1991 tot medio 1992 was bij Volt een Bundling and Assembly Center (BAC) gevestigd. Hier werden in hal NB ( Van gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz. 48 ) personal computers geassembleerd en gebundeld. De verzending geschiedde door Frans Maas B.V. die daartoe gebouw NO, het vroegere veem, van Volt huurde. In 1992 was er een ernstige stagnatie op de markt voor P.C.'s en werd besloten BAC te sluiten en het werk te concentreren in Montreal (Canada). Navrant is dat enkele jaren later de Firma Acer met dezelfde aktiviteiten in de goed ingerichte fabriek zo aan de slag kon. Op de foto het ordercentrum van BAC. - Foto's & Kaarten

Volt, Noord. Hulpafdelingen, Administratie. Van 1991 tot medio 1992 was bij Volt een Bundling and Assembly Center (BAC) gevestigd. Hier werden in hal NB ( Van gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz. 48 ) personal computers geassembleerd en gebundeld. De verzending geschiedde door Frans Maas B.V. die daartoe gebouw NO, het vroegere veem, van Volt huurde. In 1992 was er een ernstige stagnatie op de markt voor P.C.'s en werd besloten BAC te sluiten en het werk te concentreren in Montreal (Canada). Navrant is dat enkele jaren later de Firma Acer met dezelfde aktiviteiten in de goed ingerichte fabriek zo aan de slag kon. Op de foto het ordercentrum van BAC.

Fotonummer["039422"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf1991
FotograafHans Hulshof, Volt
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Noord. Hulpafdelingen, Administratie. Van 1991 tot medio 1992 was bij Volt een Bundling and Assembly Center (BAC) gevestigd. Hier werden in hal NB ( Van gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz. 48 ) personal computers geassembleerd en gebundeld. De verzending geschiedde door Frans Maas B.V. die daartoe gebouw NO, het vroegere veem, van Volt huurde. In 1992 was er een ernstige stagnatie op de markt voor P.C.'s en werd besloten BAC te sluiten en het werk te concentreren in Montreal (Canada). Navrant is dat enkele jaren later de Firma Acer met dezelfde aktiviteiten in de goed ingerichte fabriek zo aan de slag kon. Op de foto het ordercentrum van BAC.
AnnotatieVan gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz. 48.
Huisnummer25
Datum

039422 - Volt, Noord. Hulpafdelingen, Administratie. Van 1991 tot medio 1992 was bij Volt een Bundling and Assembly Center (BAC) gevestigd. Hier werden in hal NB ( Van gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz. 48 )  personal computers geassembleerd en gebundeld. De verzending geschiedde door Frans Maas B.V. die daartoe gebouw NO, het vroegere veem, van Volt huurde. In 1992 was er een ernstige stagnatie op de markt voor P.C.'s en werd besloten BAC te sluiten en het werk te concentreren in Montreal (Canada). Navrant is dat enkele jaren later de Firma Acer met dezelfde aktiviteiten in de goed ingerichte fabriek zo aan de slag kon. Op de foto het ordercentrum van BAC.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag