038906 - Volt. Zuid. Electro-Technisch Laboratorium, E.T.Lab.in gebouw S.Ca.1955. Een kijkje in de standaardmeetkamer met links de Hr.Bart Reinhout en rechts de Hr.Frits de Wilde. Hier stonden de standaard meetapparaten waarop de fabricage meet-apparatuur werd afgeijkt. De afdeling ging later op in E.B.M., Electrische Bedrijfs Mechanisatie en nog later werd de naam PS&A, Productie Systemen en Automatisering. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Electro-Technisch Laboratorium, E.T.Lab.in gebouw S.Ca.1955. Een kijkje in de standaardmeetkamer met links de Hr.Bart Reinhout en rechts de Hr.Frits de Wilde. Hier stonden de standaard meetapparaten waarop de fabricage meet-apparatuur werd afgeijkt. De afdeling ging later op in E.B.M., Electrische Bedrijfs Mechanisatie en nog later werd de naam PS&A, Productie Systemen en Automatisering.

Fotonummer["038906"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1955
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Electro-Technisch Laboratorium, E.T.Lab.in gebouw S.Ca.1955. Een kijkje in de standaardmeetkamer met links de Hr.Bart Reinhout en rechts de Hr.Frits de Wilde. Hier stonden de standaard meetapparaten waarop de fabricage meet-apparatuur werd afgeijkt. De afdeling ging later op in E.B.M., Electrische Bedrijfs Mechanisatie en nog later werd de naam PS&A, Productie Systemen en Automatisering.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo. bldz.40
Datum

038906 - Volt. Zuid. Electro-Technisch Laboratorium, E.T.Lab.in gebouw S.Ca.1955. Een kijkje in de standaardmeetkamer met links de Hr.Bart Reinhout en rechts de Hr.Frits de Wilde. Hier stonden de standaard meetapparaten waarop de fabricage meet-apparatuur werd afgeijkt. De afdeling ging later op in E.B.M., Electrische Bedrijfs Mechanisatie en nog later werd de naam PS&A, Productie  Systemen en Automatisering.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag