039474 - Volt. Noord. Algemeen, Kunstwerken. Dit Volt-beeldje, meisje met twee duifjes, was het personeelsgeschenk bij het 40-jarig jubileum van Volt in 1949. Het heeft tot het einde van Volt Zuid, in 1980, aan een vijvertje gestaan. Dit beeldje was ook prominent aanwezig bij het 75-jarig bestaan van Volt, zie foto, welke genomen is in het Bedrijfsrestaurant van hal ND. Het beeldje bevindt zich thans in de collectie van het R.A.T.het Regionaal Archief Tilburg. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord. Algemeen, Kunstwerken. Dit Volt-beeldje, meisje met twee duifjes, was het personeelsgeschenk bij het 40-jarig jubileum van Volt in 1949. Het heeft tot het einde van Volt Zuid, in 1980, aan een vijvertje gestaan. Dit beeldje was ook prominent aanwezig bij het 75-jarig bestaan van Volt, zie foto, welke genomen is in het Bedrijfsrestaurant van hal ND. Het beeldje bevindt zich thans in de collectie van het R.A.T.het Regionaal Archief Tilburg.

Fotonummer["039474"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf01-09-1984
FotograafHans Hulshof, Volt
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord. Algemeen, Kunstwerken. Dit Volt-beeldje, meisje met twee duifjes, was het personeelsgeschenk bij het 40-jarig jubileum van Volt in 1949. Het heeft tot het einde van Volt Zuid, in 1980, aan een vijvertje gestaan. Dit beeldje was ook prominent aanwezig bij het 75-jarig bestaan van Volt, zie foto, welke genomen is in het Bedrijfsrestaurant van hal ND. Het beeldje bevindt zich thans in de collectie van het R.A.T.het Regionaal Archief Tilburg.
AnnotatieVan gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz.48.
Huisnummer25
Datum

039474 - Volt. Noord. Algemeen, Kunstwerken. Dit Volt-beeldje, meisje met twee duifjes, was het personeelsgeschenk bij het 40-jarig jubileum van Volt in 1949. Het heeft tot het einde van Volt Zuid, in 1980, aan een vijvertje gestaan. Dit beeldje was ook prominent aanwezig bij het 75-jarig bestaan van Volt, zie foto, welke genomen is in het Bedrijfsrestaurant van hal ND.  Het beeldje bevindt zich thans in de collectie van het R.A.T.het Regionaal Archief Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag