037097 - Spoorwegen, Goederenemplacement, N.S.: Voormalige goederenloods en los- en laadweg langs de spoorlaan omstreeks 1959.Overzicht van het voormalige goederenemplacement van de Nederlandse Spoorwegen aan de Spoorlaan. Rechts op de achtergrond de Centrale Werkplaats van de Nederlandse Spoorwegen en links op de achtergrond het oude station. - Foto's & Kaarten

Spoorwegen, Goederenemplacement, N.S.: Voormalige goederenloods en los- en laadweg langs de spoorlaan omstreeks 1959.Overzicht van het voormalige goederenemplacement van de Nederlandse Spoorwegen aan de Spoorlaan. Rechts op de achtergrond de Centrale Werkplaats van de Nederlandse Spoorwegen en links op de achtergrond het oude station.

Fotonummer["037097"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf1959
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSpoorwegen, Goederenemplacement, N.S.: Voormalige goederenloods en los- en laadweg langs de spoorlaan omstreeks 1959.Overzicht van het voormalige goederenemplacement van de Nederlandse Spoorwegen aan de Spoorlaan. Rechts op de achtergrond de Centrale Werkplaats van de Nederlandse Spoorwegen en links op de achtergrond het oude station.
AnnotatieTilburg in Beeld II p. 151: Tilburg I. FRAG. p. 53
Datum

037097 - Spoorwegen, Goederenemplacement, N.S.: Voormalige goederenloods en los- en laadweg langs de spoorlaan omstreeks 1959.Overzicht van het voormalige goederenemplacement van de Nederlandse Spoorwegen aan de Spoorlaan. Rechts op de achtergrond  de Centrale Werkplaats van de Nederlandse Spoorwegen en links op de achtergrond het oude station.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag