051549 - Vereniging van de R.K. Onderwijzeressen. De viering van het eerste lustrum van de vereniging van de afdeling Tilburg en omstreken. De vereniging dankte haar ontstaan en bloei aan haar geestelijk adviseur L. Poell, zittend in het midden. Bij de viering van het lustrum was hij pastoor van de parochie te gemert. - Foto's & Kaarten

Vereniging van de R.K. Onderwijzeressen. De viering van het eerste lustrum van de vereniging van de afdeling Tilburg en omstreken. De vereniging dankte haar ontstaan en bloei aan haar geestelijk adviseur L. Poell, zittend in het midden. Bij de viering van het lustrum was hij pastoor van de parochie te gemert.

Fotonummer["051549"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1915
HerkomstThelen, Ton
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVereniging van de R.K. Onderwijzeressen. De viering van het eerste lustrum van de vereniging van de afdeling Tilburg en omstreken. De vereniging dankte haar ontstaan en bloei aan haar geestelijk adviseur L. Poell, zittend in het midden. Bij de viering van het lustrum was hij pastoor van de parochie te gemert.
Datum

051549 - Vereniging van de R.K. Onderwijzeressen. De viering van het eerste lustrum van de vereniging van de afdeling Tilburg en omstreken. De vereniging dankte haar ontstaan en bloei aan haar geestelijk adviseur L. Poell, zittend in het midden. Bij de viering van het lustrum was hij pastoor van de parochie te gemert.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag