045855 - Interieur van juteweverij en zakkenfabriek A. de Vries aan de Tilburgseweg. Van links naar rechts Piet Huijsmans, Kees Kleijnenbreugel, Drik van Gorp, Frans Schellekens (d'n Bels), Achter hem v.l.n.r. achteraan een zoon van Schellekens, Janus Eijsermans, N.N., Graafmans, N.N., Adam van de Ven, Huijbregts en Janus de Volder. Vervolgens, te beginnen met het meisje geheel links, v.l.n.r. Kleijnenbreugel, Van Amelsfoort, Kleijnenbreugel, Piet van Erven, fabrikant Cornelis Adrianus (Janus) de Vries, boven hem N.N., Emma Sprengers, N.N., Kleijnenbreugel en Couwenberg. - Foto's & Kaarten

Interieur van juteweverij en zakkenfabriek A. de Vries aan de Tilburgseweg. Van links naar rechts Piet Huijsmans, Kees Kleijnenbreugel, Drik van Gorp, Frans Schellekens (d'n Bels), Achter hem v.l.n.r. achteraan een zoon van Schellekens, Janus Eijsermans, N.N., Graafmans, N.N., Adam van de Ven, Huijbregts en Janus de Volder. Vervolgens, te beginnen met het meisje geheel links, v.l.n.r. Kleijnenbreugel, Van Amelsfoort, Kleijnenbreugel, Piet van Erven, fabrikant Cornelis Adrianus (Janus) de Vries, boven hem N.N., Emma Sprengers, N.N., Kleijnenbreugel en Couwenberg.

Fotonummer["045855"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1935
HerkomstP. de Vries, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInterieur van juteweverij en zakkenfabriek A. de Vries aan de Tilburgseweg. Van links naar rechts Piet Huijsmans, Kees Kleijnenbreugel, Drik van Gorp, Frans Schellekens (d'n Bels), Achter hem v.l.n.r. achteraan een zoon van Schellekens, Janus Eijsermans, N.N., Graafmans, N.N., Adam van de Ven, Huijbregts en Janus de Volder. Vervolgens, te beginnen met het meisje geheel links, v.l.n.r. Kleijnenbreugel, Van Amelsfoort, Kleijnenbreugel, Piet van Erven, fabrikant Cornelis Adrianus (Janus) de Vries, boven hem N.N., Emma Sprengers, N.N., Kleijnenbreugel en Couwenberg.
Datum

045855 - Interieur van juteweverij en zakkenfabriek A. de Vries aan de Tilburgseweg. Van links naar rechts Piet Huijsmans, Kees Kleijnenbreugel, Drik van Gorp, Frans Schellekens (d'n Bels), Achter hem v.l.n.r. achteraan een zoon van Schellekens, Janus Eijsermans, N.N., Graafmans, N.N., Adam van de Ven, Huijbregts en Janus de Volder. Vervolgens, te beginnen met het meisje geheel links, v.l.n.r. Kleijnenbreugel, Van Amelsfoort, Kleijnenbreugel, Piet van Erven, fabrikant Cornelis Adrianus (Janus) de Vries, boven hem N.N., Emma Sprengers, N.N., Kleijnenbreugel en Couwenberg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag