104047 - Onthulling van de zitbank op het plein voor de R.K. Kerk van de H. Antonius van Padua aan de Hoefstraat te Tilburg aangeboden door de familie A.J. Claessen (rechts). Toespraak door burgemeester Vonk de Both, links daarvan wethouder Jan van de Mortel. - Foto's & Kaarten

Onthulling van de zitbank op het plein voor de R.K. Kerk van de H. Antonius van Padua aan de Hoefstraat te Tilburg aangeboden door de familie A.J. Claessen (rechts). Toespraak door burgemeester Vonk de Both, links daarvan wethouder Jan van de Mortel.

Fotonummer["104047"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoefstraat"]
Datering vanaf12-12-1935
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnthulling van de zitbank op het plein voor de R.K. Kerk van de H. Antonius van Padua aan de Hoefstraat te Tilburg aangeboden door de familie A.J. Claessen (rechts). Toespraak door burgemeester Vonk de Both, links daarvan wethouder Jan van de Mortel.
Huisnummer199
Datum

104047 - Onthulling van de zitbank op het plein voor de R.K. Kerk van de H. Antonius van Padua aan de Hoefstraat te Tilburg aangeboden door de familie A.J. Claessen (rechts). Toespraak door burgemeester Vonk de Both,  links daarvan wethouder Jan van de Mortel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag