050110 - Volt. Het 60 jarig jubileum van Volt werd gevierd in de stadssporthal in Tilburg op 5 en 6 september 1969. Het totale aantal bezoekers was 7000. Het feestprogramma was een amusementsshow onder de titel; "Een avondje uit". De muziek werd verzorgd door het Radio Romantica Orkest en tijdens de pauze natuurlijk harmonie Volt. Overige deelnemers o.a. Cees de Lange, The Sheperds, Mr. Joe Andy, Ria Valk, John Woodhouse, Corry Brokken met aan de vleugel Jack Schutte, het Leedy Trio, The Three Jacquets, Toby en Jerry Rix en André van Duyn, die op deze foto met zijn optreden bezig is. - Foto's & Kaarten

Volt. Het 60 jarig jubileum van Volt werd gevierd in de stadssporthal in Tilburg op 5 en 6 september 1969. Het totale aantal bezoekers was 7000. Het feestprogramma was een amusementsshow onder de titel; "Een avondje uit". De muziek werd verzorgd door het Radio Romantica Orkest en tijdens de pauze natuurlijk harmonie Volt. Overige deelnemers o.a. Cees de Lange, The Sheperds, Mr. Joe Andy, Ria Valk, John Woodhouse, Corry Brokken met aan de vleugel Jack Schutte, het Leedy Trio, The Three Jacquets, Toby en Jerry Rix en André van Duyn, die op deze foto met zijn optreden bezig is.

Fotonummer["050110"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirleseweg"]
Datering vanaf05-09-1969
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Het 60 jarig jubileum van Volt werd gevierd in de stadssporthal in Tilburg op 5 en 6 september 1969. Het totale aantal bezoekers was 7000. Het feestprogramma was een amusementsshow onder de titel; "Een avondje uit". De muziek werd verzorgd door het Radio Romantica Orkest en tijdens de pauze natuurlijk harmonie Volt. Overige deelnemers o.a. Cees de Lange, The Sheperds, Mr. Joe Andy, Ria Valk, John Woodhouse, Corry Brokken met aan de vleugel Jack Schutte, het Leedy Trio, The Three Jacquets, Toby en Jerry Rix en André van Duyn, die op deze foto met zijn optreden bezig is.
Datum

050110 - Volt. Het 60 jarig jubileum van Volt werd gevierd in de stadssporthal in Tilburg op 5 en 6 september 1969. Het totale aantal bezoekers was 7000. Het feestprogramma was een amusementsshow onder de titel; "Een avondje uit". De muziek werd verzorgd door het Radio Romantica Orkest en tijdens de pauze natuurlijk harmonie Volt. Overige deelnemers o.a. Cees de Lange, The Sheperds, Mr. Joe Andy, Ria Valk, John Woodhouse, Corry Brokken met aan de vleugel Jack Schutte, het Leedy Trio, The Three Jacquets, Toby en Jerry Rix en André van Duyn, die op deze foto met zijn optreden bezig is.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag