044202 - Gokverslaving. De winnende slogan in de prijsvraag voor schoolkinderen van het project voor gokverslaving luidde "Gokken, laat niet met je spelen". Wethouder mevrouw A. van Blerck reikte de prijs uit in de aula van basisschool Loven aan Rice Cools uit groep 8 van deze school. - Foto's & Kaarten

Gokverslaving. De winnende slogan in de prijsvraag voor schoolkinderen van het project voor gokverslaving luidde "Gokken, laat niet met je spelen". Wethouder mevrouw A. van Blerck reikte de prijs uit in de aula van basisschool Loven aan Rice Cools uit groep 8 van deze school.

Fotonummer["044202"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf17-06-1993
FotograafMultivision, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGokverslaving. De winnende slogan in de prijsvraag voor schoolkinderen van het project voor gokverslaving luidde "Gokken, laat niet met je spelen". Wethouder mevrouw A. van Blerck reikte de prijs uit in de aula van basisschool Loven aan Rice Cools uit groep 8 van deze school.
AnnotatieTilburgse Koerier, 24 juni 1993.
Datum

044202 - Gokverslaving. De winnende slogan in de prijsvraag voor schoolkinderen van het project voor gokverslaving luidde "Gokken, laat niet met je spelen". Wethouder mevrouw A. van Blerck reikte de prijs uit in de aula van basisschool Loven aan Rice Cools uit groep 8 van deze school.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag