039346 - Volt. Zuid. Hulp-afdelingen. Sociale Zaken, Zorg. Kort na wereldoorlog II wist Volt soms beslag te leggen op schaarse artikelen voor het personeel. Het ging dan b.v. om ondergoed, kousen, rookwaren, snoepgoed e.d.. Naar rato van de gezinsgrootte kon het personeel deze goederen dan kopen tegen een geringe vergoeding. Tegen inlevering van een betalingsbewijs konden de goederen worden opgehaald. Op de afbeelding deelt Mw. Helsloot (Hoofd Sociale Zaken ) de goederen uit. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Hulp-afdelingen. Sociale Zaken, Zorg. Kort na wereldoorlog II wist Volt soms beslag te leggen op schaarse artikelen voor het personeel. Het ging dan b.v. om ondergoed, kousen, rookwaren, snoepgoed e.d.. Naar rato van de gezinsgrootte kon het personeel deze goederen dan kopen tegen een geringe vergoeding. Tegen inlevering van een betalingsbewijs konden de goederen worden opgehaald. Op de afbeelding deelt Mw. Helsloot (Hoofd Sociale Zaken ) de goederen uit.

Fotonummer["039346"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt, Tilburg
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Hulp-afdelingen. Sociale Zaken, Zorg. Kort na wereldoorlog II wist Volt soms beslag te leggen op schaarse artikelen voor het personeel. Het ging dan b.v. om ondergoed, kousen, rookwaren, snoepgoed e.d.. Naar rato van de gezinsgrootte kon het personeel deze goederen dan kopen tegen een geringe vergoeding. Tegen inlevering van een betalingsbewijs konden de goederen worden opgehaald. Op de afbeelding deelt Mw. Helsloot (Hoofd Sociale Zaken ) de goederen uit.
Huisnummer139
Datum

039346 - Volt. Zuid. Hulp-afdelingen. Sociale Zaken, Zorg. Kort na wereldoorlog II wist Volt soms beslag te leggen op schaarse artikelen voor het personeel. Het ging dan b.v. om ondergoed, kousen, rookwaren, snoepgoed e.d.. Naar rato van de gezinsgrootte kon het personeel deze goederen dan kopen tegen een geringe vergoeding. Tegen inlevering van een betalingsbewijs konden de goederen worden opgehaald. Op de afbeelding deelt Mw. Helsloot (Hoofd Sociale Zaken ) de goederen uit.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag