034111 - Melkhandelaar annex "boer" J.A.C.de Brouwer had zijn zuivelwinkel aan de Voltstraat 34 pal naast het oude hoofdkantoor van Volt (Voltstraat 32). Hij heeft zijn melktoer altijd gereden met paard en wagen zoals hier op de foto van september 1968. Kennelijk werd hij toen 65 jaar en nam hij toen afscheid van zijn klanten. Ook het paard deelde mee in de feestvreugde. Aan de "haam" hangen diverse bossen worteltjes. Jan de Brouwer loopt hier met enkele flessen melk naar Mw. van Diesen? op huisnr. 31 aan die Voltstraat, die met de portemonnee gereed staat. Rechts achter de bushalte gebouw B van Volt met toen beneden de ontwerpgroep condensatoren en de bijbehorende tekenkamer en proevenwerkplaats. Boven was de grote kantine. Helemaal achteraan de kerk van Broekhoven I gebouwd door architect J. v.d. Valk. - Foto's & Kaarten

Melkhandelaar annex "boer" J.A.C.de Brouwer had zijn zuivelwinkel aan de Voltstraat 34 pal naast het oude hoofdkantoor van Volt (Voltstraat 32). Hij heeft zijn melktoer altijd gereden met paard en wagen zoals hier op de foto van september 1968. Kennelijk werd hij toen 65 jaar en nam hij toen afscheid van zijn klanten. Ook het paard deelde mee in de feestvreugde. Aan de "haam" hangen diverse bossen worteltjes. Jan de Brouwer loopt hier met enkele flessen melk naar Mw. van Diesen? op huisnr. 31 aan die Voltstraat, die met de portemonnee gereed staat. Rechts achter de bushalte gebouw B van Volt met toen beneden de ontwerpgroep condensatoren en de bijbehorende tekenkamer en proevenwerkplaats. Boven was de grote kantine. Helemaal achteraan de kerk van Broekhoven I gebouwd door architect J. v.d. Valk.

Fotonummer["034111"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-09-1968
FotograafBerkel, M. van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMelkhandelaar annex "boer" J.A.C.de Brouwer had zijn zuivelwinkel aan de Voltstraat 34 pal naast het oude hoofdkantoor van Volt (Voltstraat 32). Hij heeft zijn melktoer altijd gereden met paard en wagen zoals hier op de foto van september 1968. Kennelijk werd hij toen 65 jaar en nam hij toen afscheid van zijn klanten. Ook het paard deelde mee in de feestvreugde. Aan de "haam" hangen diverse bossen worteltjes. Jan de Brouwer loopt hier met enkele flessen melk naar Mw. van Diesen? op huisnr. 31 aan die Voltstraat, die met de portemonnee gereed staat. Rechts achter de bushalte gebouw B van Volt met toen beneden de ontwerpgroep condensatoren en de bijbehorende tekenkamer en proevenwerkplaats. Boven was de grote kantine. Helemaal achteraan de kerk van Broekhoven I gebouwd door architect J. v.d. Valk.
Datum

034111 - Melkhandelaar annex "boer" J.A.C.de Brouwer had zijn zuivelwinkel aan de Voltstraat 34 pal naast het oude hoofdkantoor van Volt (Voltstraat 32). Hij heeft zijn melktoer altijd gereden met paard en wagen zoals hier op de foto van september 1968. Kennelijk werd hij toen 65 jaar en nam hij toen afscheid van zijn klanten. Ook het paard deelde mee in de feestvreugde. Aan de "haam" hangen diverse bossen worteltjes. Jan de Brouwer loopt hier met enkele flessen melk naar Mw. van Diesen? op huisnr. 31 aan die Voltstraat, die met de portemonnee gereed staat. Rechts achter de bushalte gebouw B van Volt met toen beneden de ontwerpgroep condensatoren en de bijbehorende tekenkamer en proevenwerkplaats. Boven was de grote kantine. Helemaal achteraan de kerk van Broekhoven I gebouwd door architect J. v.d. Valk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag