065648 - Openbaar vervoer. Spoorwegen. Personeel. Grensgebied Nederland-België. Aan het station 'Weelde-Statie' (België) waren vele beambten verbonden die hun woningen hadden aan de Grensweg. De grens België -Nederland loopt over de straat: de linkerkant van de straat is de Grensweg op Nederlands grondgebied; de rechterkant de Stationsstraat in België. Voor de eerste woning vanaf links staat J.F. Wolters die ambtenaar was bij de belastingen. Hij was de zoon de stationschef Th. J. Wolters. Vervolgens is de kleinste jongen Bernard Wolters met zijn broer Constant Wolters. In deze straat woonde Bernard 45 jaar lang. - Foto's & Kaarten

Openbaar vervoer. Spoorwegen. Personeel. Grensgebied Nederland-België. Aan het station 'Weelde-Statie' (België) waren vele beambten verbonden die hun woningen hadden aan de Grensweg. De grens België -Nederland loopt over de straat: de linkerkant van de straat is de Grensweg op Nederlands grondgebied; de rechterkant de Stationsstraat in België. Voor de eerste woning vanaf links staat J.F. Wolters die ambtenaar was bij de belastingen. Hij was de zoon de stationschef Th. J. Wolters. Vervolgens is de kleinste jongen Bernard Wolters met zijn broer Constant Wolters. In deze straat woonde Bernard 45 jaar lang.

Fotonummer["065648"]
PlaatsBaarle-Nassau
Straat["Grensweg"]
Datering vanaf1929
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingOpenbaar vervoer. Spoorwegen. Personeel. Grensgebied Nederland-België. Aan het station 'Weelde-Statie' (België) waren vele beambten verbonden die hun woningen hadden aan de Grensweg. De grens België -Nederland loopt over de straat: de linkerkant van de straat is de Grensweg op Nederlands grondgebied; de rechterkant de Stationsstraat in België. Voor de eerste woning vanaf links staat J.F. Wolters die ambtenaar was bij de belastingen. Hij was de zoon de stationschef Th. J. Wolters. Vervolgens is de kleinste jongen Bernard Wolters met zijn broer Constant Wolters. In deze straat woonde Bernard 45 jaar lang.
Datum

065648 - Openbaar vervoer. Spoorwegen. Personeel. Grensgebied Nederland-België. Aan het station 'Weelde-Statie' (België) waren vele beambten verbonden die hun woningen hadden aan de  Grensweg. De grens België -Nederland loopt over de straat: de linkerkant van de straat is de Grensweg op Nederlands grondgebied; de rechterkant de Stationsstraat  in België.
Voor de eerste woning vanaf links staat J.F. Wolters die ambtenaar was bij de belastingen. Hij was de zoon de stationschef Th. J. Wolters. Vervolgens is de kleinste jongen Bernard Wolters met zijn broer Constant Wolters. In deze straat woonde Bernard 45 jaar lang.
Contact en informatie
10 jaar confetti 10 jaar confetti 10 jaar confetti
sluit Hulp nodig? We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
10 jaar confetti 10 jaar confetti 10 jaar confetti
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag