055533 - Religie, Tijdens de intronisatie van het H. Hart in 1923 werd het woord gevoerd door de toen zeer bekende, redenaar pater Borromeus de Greeve.Hij zag de H. Hartverering als een middel om de kracht van het geloof te versterken en vrede en sociale gerechtigheid te brengen over de hele wereld. - Foto's & Kaarten

Religie, Tijdens de intronisatie van het H. Hart in 1923 werd het woord gevoerd door de toen zeer bekende, redenaar pater Borromeus de Greeve.Hij zag de H. Hartverering als een middel om de kracht van het geloof te versterken en vrede en sociale gerechtigheid te brengen over de hele wereld.

Fotonummer["055533"]
PlaatsHilvarenbeek
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingReligie, Tijdens de intronisatie van het H. Hart in 1923 werd het woord gevoerd door de toen zeer bekende, redenaar pater Borromeus de Greeve.Hij zag de H. Hartverering als een middel om de kracht van het geloof te versterken en vrede en sociale gerechtigheid te brengen over de hele wereld.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p. 118
Datum["1923"]

055533 - Religie, Tijdens de intronisatie van het H. Hart in 1923 werd het woord gevoerd door de toen zeer bekende, redenaar pater Borromeus de Greeve.Hij zag de H. Hartverering als een middel om de kracht van het geloof te versterken en vrede en sociale gerechtigheid te brengen over de hele wereld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag