650557 - Schmidlin. De huiskamer in de opzichterwoning van weverij en chemische wasserij de Regenboog. Dit pand lag een de Bredaseweg 213, destijds bewoond door de familie Cools-van Opheusden. V.l.n.r. Vader Toon Cools, zoon Jos, moeder Mientje en dochter Anneke. - Foto's & Kaarten

Schmidlin. De huiskamer in de opzichterwoning van weverij en chemische wasserij de Regenboog. Dit pand lag een de Bredaseweg 213, destijds bewoond door de familie Cools-van Opheusden. V.l.n.r. Vader Toon Cools, zoon Jos, moeder Mientje en dochter Anneke.

Fotonummer["650557"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchmidlin. De huiskamer in de opzichterwoning van weverij en chemische wasserij de Regenboog. Dit pand lag een de Bredaseweg 213, destijds bewoond door de familie Cools-van Opheusden. V.l.n.r. Vader Toon Cools, zoon Jos, moeder Mientje en dochter Anneke.
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin", pag. 144. Brabants Dagblad, 08-01-2019. Rubriek Weerzien: "Opzichter Toon Cools was in alles een imposante verschijning".
Huisnummer213
Datum

650557 - Schmidlin. De huiskamer in de opzichterwoning van weverij en chemische wasserij de Regenboog. Dit pand lag een de Bredaseweg 213, destijds bewoond door de familie Cools-van Opheusden. V.l.n.r. Vader Toon Cools, zoon Jos, moeder Mientje en dochter Anneke.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag