010710 - De Heuvelstraat, voorheen Zomerstraat ter hoogte van de kruising met de Nieuwlandstraat (links). In het pand rechts, de voormalige meubelzaak van de firma Van de Pas, is de radiozaak van W. van Boxtel gevestigd. In de jaren 1933/1934 zou voor van Boxtel aan de rechterzijde van dit huis een nieuw pand gebowd worden onder architectuur van F.C. de Beer. Het oude pand werd afgebroken voor aanleg van de Raadhuisstraat, later Kapelhof. Op de achtergrond het begin van de Oude Markt. - Foto's & Kaarten

De Heuvelstraat, voorheen Zomerstraat ter hoogte van de kruising met de Nieuwlandstraat (links). In het pand rechts, de voormalige meubelzaak van de firma Van de Pas, is de radiozaak van W. van Boxtel gevestigd. In de jaren 1933/1934 zou voor van Boxtel aan de rechterzijde van dit huis een nieuw pand gebowd worden onder architectuur van F.C. de Beer. Het oude pand werd afgebroken voor aanleg van de Raadhuisstraat, later Kapelhof. Op de achtergrond het begin van de Oude Markt.

Fotonummer["010710"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Heuvelstraat, voorheen Zomerstraat ter hoogte van de kruising met de Nieuwlandstraat (links). In het pand rechts, de voormalige meubelzaak van de firma Van de Pas, is de radiozaak van W. van Boxtel gevestigd. In de jaren 1933/1934 zou voor van Boxtel aan de rechterzijde van dit huis een nieuw pand gebowd worden onder architectuur van F.C. de Beer. Het oude pand werd afgebroken voor aanleg van de Raadhuisstraat, later Kapelhof. Op de achtergrond het begin van de Oude Markt.
Datum

010710 - De Heuvelstraat, voorheen Zomerstraat ter hoogte van de kruising met de Nieuwlandstraat (links). In het pand rechts, de voormalige meubelzaak van de firma Van de Pas, is de radiozaak van W. van Boxtel gevestigd. In de jaren 1933/1934 zou voor van Boxtel aan de rechterzijde van dit huis een nieuw pand gebowd worden onder architectuur van F.C. de Beer. Het oude pand werd afgebroken voor aanleg van de Raadhuisstraat, later Kapelhof. Op de achtergrond het begin van de Oude Markt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag