063962 - Het pand Gasthuisstraat 7, ouderlijk huis van de familie Mutsaerts-van Roessel en later bewoond door Vincent Mutsaerts-Swagemakers, vlak voor de afbraak. Het pand moest ruimen voor de uitbreiding van wollenstoffenfabriek A. & N. Mutsaerts. - Foto's & Kaarten

Het pand Gasthuisstraat 7, ouderlijk huis van de familie Mutsaerts-van Roessel en later bewoond door Vincent Mutsaerts-Swagemakers, vlak voor de afbraak. Het pand moest ruimen voor de uitbreiding van wollenstoffenfabriek A. & N. Mutsaerts.

Fotonummer["063962"]
PlaatsTilburg
Straat["Gasthuisring"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf07-01-1959
FotograafSchmidlin, Tilburg
Herkomstarchief A. & N. Mutsaerts, Tilburg.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet pand Gasthuisstraat 7, ouderlijk huis van de familie Mutsaerts-van Roessel en later bewoond door Vincent Mutsaerts-Swagemakers, vlak voor de afbraak. Het pand moest ruimen voor de uitbreiding van wollenstoffenfabriek A. & N. Mutsaerts.
Datum

063962 - Het pand Gasthuisstraat 7, ouderlijk huis van de familie Mutsaerts-van Roessel en later bewoond door Vincent Mutsaerts-Swagemakers, vlak voor de afbraak. Het pand moest ruimen voor de uitbreiding van wollenstoffenfabriek A. & N. Mutsaerts.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag