002600 - Stationsstraat richting Spoorlaan Aan de linkszijde v.l.n.r. de bakkerij van Verbiesen, de slagerij van Moors, het kantoor van de Rijks Belastingen, het pand van oogarts Napoleon Sassen en het kantoor van de Geldersche Credietvereeniging. - Foto's & Kaarten

Stationsstraat richting Spoorlaan Aan de linkszijde v.l.n.r. de bakkerij van Verbiesen, de slagerij van Moors, het kantoor van de Rijks Belastingen, het pand van oogarts Napoleon Sassen en het kantoor van de Geldersche Credietvereeniging.

Fotonummer["002600"]
PlaatsTilburg
Straat["Stationsstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingStationsstraat richting Spoorlaan Aan de linkszijde v.l.n.r. de bakkerij van Verbiesen, de slagerij van Moors, het kantoor van de Rijks Belastingen, het pand van oogarts Napoleon Sassen en het kantoor van de Geldersche Credietvereeniging.
Datum

002600 - Stationsstraat richting Spoorlaan Aan de linkszijde v.l.n.r. de bakkerij van Verbiesen, de slagerij van Moors, het kantoor van de Rijks Belastingen, het pand van oogarts Napoleon Sassen en het kantoor van de Geldersche Credietvereeniging.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag