039251 - Volt, Hulpafdelingen, personenvervoer, Expeditie, Logistiek. Ruwweg van 1960 tot 1980 had Volt in Tilburg twee fabriekslocaties t.w.: in Zuid tussen de Voltstraat en de Groenstraat en in Noord aan de Zevenheuvelenweg. De bedoeling was om de gehele produktie in Noord te concentreren. In 1980 was dit een feit. In de tussenliggende jaren werd een pendeldienst onderhouden tussen Zuid en Noord m.b.v. het personenbusje op de foto. Het busje staat hier gereed voor de bewakingsloge in Noord voor vertrek naar Zuid, ( Ford Transit FK-70-47). De meest linkse figuur is de heer Geux, baas van de afdeling onderhoud wikkelgereedschappen. Uiterst rechts chauffeur Ad Jole. De foto is van omstreeks 1963. - Foto's & Kaarten

Volt, Hulpafdelingen, personenvervoer, Expeditie, Logistiek. Ruwweg van 1960 tot 1980 had Volt in Tilburg twee fabriekslocaties t.w.: in Zuid tussen de Voltstraat en de Groenstraat en in Noord aan de Zevenheuvelenweg. De bedoeling was om de gehele produktie in Noord te concentreren. In 1980 was dit een feit. In de tussenliggende jaren werd een pendeldienst onderhouden tussen Zuid en Noord m.b.v. het personenbusje op de foto. Het busje staat hier gereed voor de bewakingsloge in Noord voor vertrek naar Zuid, ( Ford Transit FK-70-47). De meest linkse figuur is de heer Geux, baas van de afdeling onderhoud wikkelgereedschappen. Uiterst rechts chauffeur Ad Jole. De foto is van omstreeks 1963.

Fotonummer["039251"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf1963
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Hulpafdelingen, personenvervoer, Expeditie, Logistiek. Ruwweg van 1960 tot 1980 had Volt in Tilburg twee fabriekslocaties t.w.: in Zuid tussen de Voltstraat en de Groenstraat en in Noord aan de Zevenheuvelenweg. De bedoeling was om de gehele produktie in Noord te concentreren. In 1980 was dit een feit. In de tussenliggende jaren werd een pendeldienst onderhouden tussen Zuid en Noord m.b.v. het personenbusje op de foto. Het busje staat hier gereed voor de bewakingsloge in Noord voor vertrek naar Zuid, ( Ford Transit FK-70-47). De meest linkse figuur is de heer Geux, baas van de afdeling onderhoud wikkelgereedschappen. Uiterst rechts chauffeur Ad Jole. De foto is van omstreeks 1963.
Huisnummer25
Datum

039251 - Volt, Hulpafdelingen, personenvervoer, Expeditie, Logistiek. Ruwweg van 1960 tot 1980 had Volt in Tilburg twee fabriekslocaties t.w.: in Zuid tussen de Voltstraat en de Groenstraat en in Noord aan de Zevenheuvelenweg. De bedoeling was om de gehele produktie in Noord te concentreren. In 1980 was dit een feit. In de tussenliggende jaren werd een pendeldienst onderhouden tussen Zuid en Noord m.b.v. het personenbusje op de foto. Het busje staat hier gereed voor de bewakingsloge in Noord voor vertrek naar Zuid, ( Ford Transit FK-70-47). De meest linkse figuur is de heer Geux, baas van de afdeling onderhoud wikkelgereedschappen. Uiterst rechts chauffeur Ad Jole. De  foto is van omstreeks 1963.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag