064451 - Tilburgse mannengezelschap. Linksboven Jos van Son, rechtsboven Maup Hollander, in het midden van de tweede rij Harry van Gerwen. Maurits (Maup) Hollander was geboren te Tilburg op 3 juni 1902 als zoon van Juda Hollander en Catharina Hartog. Hij was commissionair aan de Emmastraat. - Foto's & Kaarten

Tilburgse mannengezelschap. Linksboven Jos van Son, rechtsboven Maup Hollander, in het midden van de tweede rij Harry van Gerwen. Maurits (Maup) Hollander was geboren te Tilburg op 3 juni 1902 als zoon van Juda Hollander en Catharina Hartog. Hij was commissionair aan de Emmastraat.

Fotonummer["064451"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburgse mannengezelschap. Linksboven Jos van Son, rechtsboven Maup Hollander, in het midden van de tweede rij Harry van Gerwen. Maurits (Maup) Hollander was geboren te Tilburg op 3 juni 1902 als zoon van Juda Hollander en Catharina Hartog. Hij was commissionair aan de Emmastraat.
Datum

064451 - Tilburgse mannengezelschap. Linksboven Jos van Son, rechtsboven Maup Hollander, in het midden van de tweede rij Harry van Gerwen. Maurits (Maup) Hollander was geboren te Tilburg op 3 juni 1902 als zoon van Juda Hollander en Catharina Hartog. Hij was commissionair aan de Emmastraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag