057873 - Gilze. Het eerste huis links werd in 1907 gebouwd voor de weduwe J.B. Rubbens en kinderen met een looierij erachter. Vervolgens het woonhuis van Hoevenaars- De Hoon, de looierij van Hoevenaars- van Dijk en het woonhuis van Ermen. De woningen rechts van A. Lous en het tweede bewoond door W. Kock, bedrijfsleider van de naastgelegen fabriek van Schrauwen (in 1910 gebouwd). - Foto's & Kaarten

Gilze. Het eerste huis links werd in 1907 gebouwd voor de weduwe J.B. Rubbens en kinderen met een looierij erachter. Vervolgens het woonhuis van Hoevenaars- De Hoon, de looierij van Hoevenaars- van Dijk en het woonhuis van Ermen. De woningen rechts van A. Lous en het tweede bewoond door W. Kock, bedrijfsleider van de naastgelegen fabriek van Schrauwen (in 1910 gebouwd).

Fotonummer["057873"]
PlaatsGilze
Straat["Kerkstraat"]
WijkGilze
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze. Het eerste huis links werd in 1907 gebouwd voor de weduwe J.B. Rubbens en kinderen met een looierij erachter. Vervolgens het woonhuis van Hoevenaars- De Hoon, de looierij van Hoevenaars- van Dijk en het woonhuis van Ermen. De woningen rechts van A. Lous en het tweede bewoond door W. Kock, bedrijfsleider van de naastgelegen fabriek van Schrauwen (in 1910 gebouwd).
Datum

057873 - Gilze. Het eerste huis links werd in 1907 gebouwd voor de weduwe J.B. Rubbens en kinderen met een looierij erachter. Vervolgens het woonhuis van Hoevenaars- De Hoon, de looierij van Hoevenaars- van Dijk en het woonhuis van Ermen. De woningen rechts van A. Lous en het tweede bewoond door W. Kock, bedrijfsleider van de naastgelegen fabriek van Schrauwen (in 1910 gebouwd).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag