045675 - WO2 ; WOII ; Tweede Wereldoorlog. Schuilkelder in de pastorie van de parochie St. Jan Onthoofding aan de Kerkstraat gedurende de gevechtshandelingen in oktober 1944. Derde van links pastoor Van Riel. De anderen zijn paters van de congregatie van de H. Familie (Nieuwkerk). - Foto's & Kaarten

WO2 ; WOII ; Tweede Wereldoorlog. Schuilkelder in de pastorie van de parochie St. Jan Onthoofding aan de Kerkstraat gedurende de gevechtshandelingen in oktober 1944. Derde van links pastoor Van Riel. De anderen zijn paters van de congregatie van de H. Familie (Nieuwkerk).

Fotonummer["045675"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf01-10-1944
Fotograafonbekend
HerkomstParochie St. Jan Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWO2 ; WOII ; Tweede Wereldoorlog. Schuilkelder in de pastorie van de parochie St. Jan Onthoofding aan de Kerkstraat gedurende de gevechtshandelingen in oktober 1944. Derde van links pastoor Van Riel. De anderen zijn paters van de congregatie van de H. Familie (Nieuwkerk).
Datum

045675 - WO2 ; WOII ; Tweede Wereldoorlog. Schuilkelder in de pastorie van de parochie St. Jan Onthoofding aan de Kerkstraat gedurende de gevechtshandelingen in oktober 1944. Derde van links pastoor Van Riel. De anderen zijn paters van de congregatie van de H. Familie (Nieuwkerk).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag