039021 - Volt. Zuid. Productie of fabricage van onderdelen in afd. metaalwaren. Dhr. L.C.C. Louer was steekproefcontroleur in die afdeling in gebouw M zuidzijde. Deze foto van hem, met grijze stofjas, is gemaakt t.g.v. zijn 25 jarig dienstjubileum in 1947. Hij controleert hier een product afkomstig van de grote excenterpers naast hem. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Productie of fabricage van onderdelen in afd. metaalwaren. Dhr. L.C.C. Louer was steekproefcontroleur in die afdeling in gebouw M zuidzijde. Deze foto van hem, met grijze stofjas, is gemaakt t.g.v. zijn 25 jarig dienstjubileum in 1947. Hij controleert hier een product afkomstig van de grote excenterpers naast hem. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["039021"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat."]
Datering vanaf1947
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Productie of fabricage van onderdelen in afd. metaalwaren. Dhr. L.C.C. Louer was steekproefcontroleur in die afdeling in gebouw M zuidzijde. Deze foto van hem, met grijze stofjas, is gemaakt t.g.v. zijn 25 jarig dienstjubileum in 1947. Hij controleert hier een product afkomstig van de grote excenterpers naast hem. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
AnnotatieVoltcontact 1947. Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo blz.40.
Datum

039021 - Volt. Zuid. Productie of fabricage  van onderdelen in afd. metaalwaren. Dhr. L.C.C. Louer was steekproefcontroleur in die afdeling in gebouw M zuidzijde. Deze foto van hem, met grijze stofjas, is gemaakt t.g.v. zijn 25 jarig dienstjubileum in 1947. Hij controleert hier een product afkomstig van de grote excenterpers naast hem.
Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag