061579 - Landbouw; Deze foto is begin jaren dertig vorige eeuw gemaakt op Boerderij: Het Loo. Voor het pand aan de Heikantsebaan 9 destijds Akkerweg 11. Een deel van het gezin Van der Loo- Van der Loo. Vlnr.: Annie,Martha, vader Marinus van der Loo, Jos en Mia. De hoeve is in 2009 afgebroken en in gesplitste vorm voor aan de straat herbouwd. (woonboerderij met de naam: Onder den Oranjeboom). - Foto's & Kaarten

Landbouw; Deze foto is begin jaren dertig vorige eeuw gemaakt op Boerderij: Het Loo. Voor het pand aan de Heikantsebaan 9 destijds Akkerweg 11. Een deel van het gezin Van der Loo- Van der Loo. Vlnr.: Annie,Martha, vader Marinus van der Loo, Jos en Mia. De hoeve is in 2009 afgebroken en in gesplitste vorm voor aan de straat herbouwd. (woonboerderij met de naam: Onder den Oranjeboom).

Fotonummer["061579"]
PlaatsBerkel-Enschot
Straat["Heikantsebaan"]
Datering vanaf1932
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLandbouw; Deze foto is begin jaren dertig vorige eeuw gemaakt op Boerderij: Het Loo. Voor het pand aan de Heikantsebaan 9 destijds Akkerweg 11. Een deel van het gezin Van der Loo- Van der Loo. Vlnr.: Annie,Martha, vader Marinus van der Loo, Jos en Mia. De hoeve is in 2009 afgebroken en in gesplitste vorm voor aan de straat herbouwd. (woonboerderij met de naam: Onder den Oranjeboom).
Huisnummer9
Datum

061579 - Landbouw; Deze foto is begin jaren dertig vorige eeuw gemaakt op Boerderij: Het Loo. Voor het pand aan de Heikantsebaan 9 destijds Akkerweg 11. Een deel van het gezin Van der Loo- Van der Loo. Vlnr.: Annie,Martha, vader Marinus van der Loo, Jos en Mia. De hoeve is in 2009 afgebroken en in gesplitste vorm voor aan de straat herbouwd. (woonboerderij met de naam: Onder den Oranjeboom).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag