88911 - In 1908 is de nieuwe Basisschool "de Elsenhof" in gebruik genomen. Rechts aan de voorkant staat dit beeld voorstellende een grootvader die zijn kleindochter, met pop, naar school brengt. Een nog steeds alledaags gebeuren. De maker van dit beeld is N. van Leest. - Foto's & Kaarten

In 1908 is de nieuwe Basisschool "de Elsenhof" in gebruik genomen. Rechts aan de voorkant staat dit beeld voorstellende een grootvader die zijn kleindochter, met pop, naar school brengt. Een nog steeds alledaags gebeuren. De maker van dit beeld is N. van Leest.

Fotonummer["88911"]
PlaatsWagenberg
Straat["Van den Elsenplein","Kerkstraat"]
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingIn 1908 is de nieuwe Basisschool "de Elsenhof" in gebruik genomen. Rechts aan de voorkant staat dit beeld voorstellende een grootvader die zijn kleindochter, met pop, naar school brengt. Een nog steeds alledaags gebeuren. De maker van dit beeld is N. van Leest.
Annotatie"125 Jaar Bijzonder Onderwijs Wagenberg", De Vlasselt 33 (JvdMade, 1986).
Datum["1980"]

88911 - In 1908 is de nieuwe Basisschool "de Elsenhof" in gebruik genomen. Rechts aan de voorkant staat dit beeld voorstellende een grootvader die zijn kleindochter, met pop, naar school brengt. Een nog steeds alledaags gebeuren. De maker van dit beeld is N. van Leest.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag