044688 - Menukaart van het diner gegeven voor de directeur en de leraren van rijks HBS Willem II t.g.v. het zilveren bestaan van de school. De op de menukaart genoemde Soer, Pfaff en Reinders (Reijnders) waren in 1891 25 jaar als leraar aan de school verbonden. Pfaff was ook vice-president van de in 1869 opgerichte Weerbaarheids Vereniging Willem II en oprichter van de gymnastiek- en schermclub "de Germaan". Bovenaan op het menu een afbeelding van de school, gevestigd in het voormalige paleis van koning Willem II. - Foto's & Kaarten

Menukaart van het diner gegeven voor de directeur en de leraren van rijks HBS Willem II t.g.v. het zilveren bestaan van de school. De op de menukaart genoemde Soer, Pfaff en Reinders (Reijnders) waren in 1891 25 jaar als leraar aan de school verbonden. Pfaff was ook vice-president van de in 1869 opgerichte Weerbaarheids Vereniging Willem II en oprichter van de gymnastiek- en schermclub "de Germaan". Bovenaan op het menu een afbeelding van de school, gevestigd in het voormalige paleis van koning Willem II.

Fotonummer["044688"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1891
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingMenukaart van het diner gegeven voor de directeur en de leraren van rijks HBS Willem II t.g.v. het zilveren bestaan van de school. De op de menukaart genoemde Soer, Pfaff en Reinders (Reijnders) waren in 1891 25 jaar als leraar aan de school verbonden. Pfaff was ook vice-president van de in 1869 opgerichte Weerbaarheids Vereniging Willem II en oprichter van de gymnastiek- en schermclub "de Germaan". Bovenaan op het menu een afbeelding van de school, gevestigd in het voormalige paleis van koning Willem II.
AnnotatieTC 5.2.1891.
Datum

044688 - Menukaart van het diner gegeven voor de directeur en de leraren van rijks HBS Willem II t.g.v. het zilveren bestaan van de school. De op de menukaart genoemde Soer, Pfaff en Reinders (Reijnders) waren in 1891 25 jaar als leraar aan de school verbonden. Pfaff was ook vice-president van de in 1869 opgerichte Weerbaarheids Vereniging Willem II en oprichter van de gymnastiek- en schermclub "de Germaan". Bovenaan op het menu een afbeelding van de school, gevestigd in het voormalige paleis van koning Willem II.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag