010410 - Groentemarkt op de Oude Markt, voorheen de Markt. In het midden een huifkar. Op de achtergrond zien drie panden aan de Heuvelstraat in aanbouw, onder andere rechts het pand van de firma P. de Gruijter. De kruidenierswinkel van De Gruyter werd op 27 januari 1910 geopend. Links hotel De Gouden Zwaan van de familie Broeckx. Op de hoek van een pand is iemand op een ladder werkzaam aan de gaslantaarn. - Foto's & Kaarten

Groentemarkt op de Oude Markt, voorheen de Markt. In het midden een huifkar. Op de achtergrond zien drie panden aan de Heuvelstraat in aanbouw, onder andere rechts het pand van de firma P. de Gruijter. De kruidenierswinkel van De Gruyter werd op 27 januari 1910 geopend. Links hotel De Gouden Zwaan van de familie Broeckx. Op de hoek van een pand is iemand op een ladder werkzaam aan de gaslantaarn.

Fotonummer["010410"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Markt"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGroentemarkt op de Oude Markt, voorheen de Markt. In het midden een huifkar. Op de achtergrond zien drie panden aan de Heuvelstraat in aanbouw, onder andere rechts het pand van de firma P. de Gruijter. De kruidenierswinkel van De Gruyter werd op 27 januari 1910 geopend. Links hotel De Gouden Zwaan van de familie Broeckx. Op de hoek van een pand is iemand op een ladder werkzaam aan de gaslantaarn.
AnnotatieTC 22.1.1910. Tilburg, 2001, p. 308.
Datum["1909"]

010410 - Groentemarkt op de Oude Markt, voorheen de Markt. In het midden een huifkar. Op de achtergrond zien drie panden aan de Heuvelstraat in aanbouw, onder andere rechts het pand van de firma P. de Gruijter. De kruidenierswinkel van De Gruyter werd op 27 januari 1910 geopend. Links hotel De Gouden Zwaan van de familie Broeckx. Op de hoek van een pand is iemand op een ladder werkzaam aan de gaslantaarn.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag