047313 - Installatie van burgemeester G.L. Elsen. Ambtenaren vieren feest op de publieke tribune van het gemeentehuis aan de Kerkstraat. Op de foto staan o.a. de ambtenaren J. van Bergen, H. Vos, A. van Oisterwijk, H. Verkerk, J. Appels, P. van Boxtel, Nooijens, Van Wijk, J. van Rooij, J. van Iersel, H. Hoskes, F. Copal, W. Koolen, E. Copal, H. van Erven, F. van Gils, F. Hendrikx en F. van Aken. - Foto's & Kaarten

Installatie van burgemeester G.L. Elsen. Ambtenaren vieren feest op de publieke tribune van het gemeentehuis aan de Kerkstraat. Op de foto staan o.a. de ambtenaren J. van Bergen, H. Vos, A. van Oisterwijk, H. Verkerk, J. Appels, P. van Boxtel, Nooijens, Van Wijk, J. van Rooij, J. van Iersel, H. Hoskes, F. Copal, W. Koolen, E. Copal, H. van Erven, F. van Gils, F. Hendrikx en F. van Aken.

Fotonummer["047313"]
PlaatsGoirle
Straat["Kerkstraat"]
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstCollectie gem. Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInstallatie van burgemeester G.L. Elsen. Ambtenaren vieren feest op de publieke tribune van het gemeentehuis aan de Kerkstraat. Op de foto staan o.a. de ambtenaren J. van Bergen, H. Vos, A. van Oisterwijk, H. Verkerk, J. Appels, P. van Boxtel, Nooijens, Van Wijk, J. van Rooij, J. van Iersel, H. Hoskes, F. Copal, W. Koolen, E. Copal, H. van Erven, F. van Gils, F. Hendrikx en F. van Aken.
Datum["04-07-1953"]

047313 - Installatie van burgemeester G.L. Elsen. Ambtenaren vieren feest op de publieke tribune van het gemeentehuis aan de Kerkstraat. Op de foto staan o.a. de ambtenaren J. van Bergen, H. Vos, A. van Oisterwijk, H. Verkerk, J. Appels, P. van Boxtel, Nooijens, Van Wijk, J. van Rooij, J. van Iersel, H. Hoskes, F. Copal,  W. Koolen, E. Copal, H. van Erven, F. van Gils, F. Hendrikx en F. van Aken.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag