020408 - Hasseltrotonde, die de Ringbaan-West (rechts) verbindt met de Ringbaan-Noord (midden). De huizen rechts staan aan de Hasseltstraat. Links brood- en koekfabriek Smarius. Voor de aanleg van de rotonde, in 1959, moesten talloze huizen in de Hasseltstraat worden gesloopt. - Foto's & Kaarten

Hasseltrotonde, die de Ringbaan-West (rechts) verbindt met de Ringbaan-Noord (midden). De huizen rechts staan aan de Hasseltstraat. Links brood- en koekfabriek Smarius. Voor de aanleg van de rotonde, in 1959, moesten talloze huizen in de Hasseltstraat worden gesloopt.

Fotonummer["020408"]
PlaatsTilburg
Straat["Hasseltrotonde"]
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHasseltrotonde, die de Ringbaan-West (rechts) verbindt met de Ringbaan-Noord (midden). De huizen rechts staan aan de Hasseltstraat. Links brood- en koekfabriek Smarius. Voor de aanleg van de rotonde, in 1959, moesten talloze huizen in de Hasseltstraat worden gesloopt.
Datum["1969"]

020408 - Hasseltrotonde, die de Ringbaan-West (rechts) verbindt met de Ringbaan-Noord (midden). De huizen rechts staan aan de Hasseltstraat. Links brood- en koekfabriek Smarius. Voor de aanleg van de rotonde, in 1959,  moesten talloze huizen in de Hasseltstraat worden gesloopt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag