038977 - Volt. Noord.Productie of fabricage afd. Deflectie Units. Een deflectie unit is een ingewikkelde electro magneet die er voor zorgt dat een beeld op een televisie scherm wordt uitgeschreven. De benodigde spoelen daarvoor werden gewikkeld in zeer geavanceerde mallen. Hier zien we een mallenset op een machine in geopende toestand of de zogenaamde "losstand". De gewikkelde spoel is duidelijk zichtbaar en wordt onmiddellijk na het openen van de mal uitgestoten of gelost. Deze machines waren in staat elke 16 seconden een beeld-of lijnspoel af te leveren en wel volautomatisch. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord.Productie of fabricage afd. Deflectie Units. Een deflectie unit is een ingewikkelde electro magneet die er voor zorgt dat een beeld op een televisie scherm wordt uitgeschreven. De benodigde spoelen daarvoor werden gewikkeld in zeer geavanceerde mallen. Hier zien we een mallenset op een machine in geopende toestand of de zogenaamde "losstand". De gewikkelde spoel is duidelijk zichtbaar en wordt onmiddellijk na het openen van de mal uitgestoten of gelost. Deze machines waren in staat elke 16 seconden een beeld-of lijnspoel af te leveren en wel volautomatisch.

Fotonummer["038977"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
FotograafHans Hulshof, Volt
HerkomstVoltarchief.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord.Productie of fabricage afd. Deflectie Units. Een deflectie unit is een ingewikkelde electro magneet die er voor zorgt dat een beeld op een televisie scherm wordt uitgeschreven. De benodigde spoelen daarvoor werden gewikkeld in zeer geavanceerde mallen. Hier zien we een mallenset op een machine in geopende toestand of de zogenaamde "losstand". De gewikkelde spoel is duidelijk zichtbaar en wordt onmiddellijk na het openen van de mal uitgestoten of gelost. Deze machines waren in staat elke 16 seconden een beeld-of lijnspoel af te leveren en wel volautomatisch.
Huisnummer25
Datum["23-06-1980"]

038977 - Volt. Noord.Productie of fabricage afd. Deflectie Units. Een deflectie unit is een ingewikkelde electro magneet die er voor zorgt dat een beeld op een televisie scherm wordt uitgeschreven. De benodigde spoelen daarvoor werden gewikkeld in zeer geavanceerde mallen. Hier zien we een mallenset op een machine in geopende toestand of de zogenaamde "losstand". De gewikkelde spoel is duidelijk zichtbaar en wordt onmiddellijk na het openen van de mal uitgestoten of gelost. Deze machines waren in staat elke 16 seconden een beeld-of lijnspoel af te leveren en wel volautomatisch.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag