041993 - Keuringsdienst van Waren. Op 30 maart 1934 werd in de Van Hogendorpstraat een illegale alcoholstokerij ontdekt, de enige die ooit in Tilburg is aangetroffen. Hij was gevestigd in een bierbottelarij. De stokerij had een grote capaciteit en leverde alcohol van goede kwaliteit. In het midden van deze fotocollage de ambtenaren die de stokerij ontdekten. Van links naar rechts Daals, inspecteur Reijntjes, Verhoeven en Van de Berg. - Foto's & Kaarten

Keuringsdienst van Waren. Op 30 maart 1934 werd in de Van Hogendorpstraat een illegale alcoholstokerij ontdekt, de enige die ooit in Tilburg is aangetroffen. Hij was gevestigd in een bierbottelarij. De stokerij had een grote capaciteit en leverde alcohol van goede kwaliteit. In het midden van deze fotocollage de ambtenaren die de stokerij ontdekten. Van links naar rechts Daals, inspecteur Reijntjes, Verhoeven en Van de Berg.

Fotonummer["041993"]
PlaatsTilburg
Straat["Van Hogendorpstraat"]
WijkHasselt
HerkomstNieuwe Tilburgsche Courant 31 maart 1934
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKeuringsdienst van Waren. Op 30 maart 1934 werd in de Van Hogendorpstraat een illegale alcoholstokerij ontdekt, de enige die ooit in Tilburg is aangetroffen. Hij was gevestigd in een bierbottelarij. De stokerij had een grote capaciteit en leverde alcohol van goede kwaliteit. In het midden van deze fotocollage de ambtenaren die de stokerij ontdekten. Van links naar rechts Daals, inspecteur Reijntjes, Verhoeven en Van de Berg.
Datum["1934"]

041993 - Keuringsdienst van Waren. Op 30 maart 1934 werd in de Van Hogendorpstraat een illegale alcoholstokerij ontdekt, de enige die ooit in Tilburg is aangetroffen. Hij was gevestigd in een bierbottelarij. De stokerij had een grote capaciteit en leverde alcohol van goede kwaliteit. In het midden van deze fotocollage de ambtenaren die de stokerij ontdekten. Van links naar rechts Daals, inspecteur Reijntjes, Verhoeven en Van de Berg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag