039260 - Volt, Hulpafdelingen, Magazijnen, Expeditie, Logistiek. Rond 1975 deed zich een enorm ruimteprobleem voor bij de magazijnen van Volt. Men besloot om een geheel nieuw centraal magazijn te bouwen in Noord dat gereedkwam in 1977. Ondertussen behielp men zich met het huren van een ruimte aan de Kroonstraat en tevens werd de oude gereedschapmakerij , gebouw M, op complex Zuid als zodanig ingericht.(zie foto) - Foto's & Kaarten

Volt, Hulpafdelingen, Magazijnen, Expeditie, Logistiek. Rond 1975 deed zich een enorm ruimteprobleem voor bij de magazijnen van Volt. Men besloot om een geheel nieuw centraal magazijn te bouwen in Noord dat gereedkwam in 1977. Ondertussen behielp men zich met het huren van een ruimte aan de Kroonstraat en tevens werd de oude gereedschapmakerij , gebouw M, op complex Zuid als zodanig ingericht.(zie foto)

Fotonummer["039260"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Hulpafdelingen, Magazijnen, Expeditie, Logistiek. Rond 1975 deed zich een enorm ruimteprobleem voor bij de magazijnen van Volt. Men besloot om een geheel nieuw centraal magazijn te bouwen in Noord dat gereedkwam in 1977. Ondertussen behielp men zich met het huren van een ruimte aan de Kroonstraat en tevens werd de oude gereedschapmakerij , gebouw M, op complex Zuid als zodanig ingericht.(zie foto)
AnnotatieVan gloeilamp tot hoogspanningstrafo blz.40.
Huisnummer139
Datum["1977"]

039260 - Volt, Hulpafdelingen, Magazijnen, Expeditie, Logistiek. Rond 1975 deed zich een enorm ruimteprobleem voor bij de magazijnen van Volt. Men besloot om een geheel nieuw centraal magazijn te bouwen in Noord dat gereedkwam in 1977. Ondertussen behielp men zich met het huren van een ruimte aan de Kroonstraat en tevens werd de oude gereedschapmakerij , gebouw M, op complex Zuid als zodanig ingericht.(zie foto)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag