034307 - Huizen en flatgebouwen bij/aan de Wandelboslaan. Op de foto ziet U zowel de secundaire weg als de hoofdweg van de Wandelboslaan. Het flatgebouw links op de foto staat de Tobias Asserlaan. De foto is genomen vanaf de flats aan de Huysmanstraat. - Foto's & Kaarten

Huizen en flatgebouwen bij/aan de Wandelboslaan. Op de foto ziet U zowel de secundaire weg als de hoofdweg van de Wandelboslaan. Het flatgebouw links op de foto staat de Tobias Asserlaan. De foto is genomen vanaf de flats aan de Huysmanstraat.

Fotonummer["034307"]
PlaatsTilburg
Straat["Wandelboslaan"]
FotograafFotograaf Publieke Werken Tilburg
HerkomstPublieke Werken, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHuizen en flatgebouwen bij/aan de Wandelboslaan. Op de foto ziet U zowel de secundaire weg als de hoofdweg van de Wandelboslaan. Het flatgebouw links op de foto staat de Tobias Asserlaan. De foto is genomen vanaf de flats aan de Huysmanstraat.

034307 - Huizen en flatgebouwen bij/aan de Wandelboslaan. Op de foto ziet U zowel de secundaire weg als de hoofdweg van de Wandelboslaan. Het flatgebouw links op de foto staat de Tobias Asserlaan. De foto is genomen vanaf de flats aan de Huysmanstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag